fbpx

Platformă de știri și opinii

Debransare

Bucșani-DB: Intervenție cu ”mascații”, la persoanele branșate ilegal la curent, la Racovița

in Actualitate by
Banner

A fost o nouă intrevenție,în Dâmbovița, pentru debranșarea celor conectați ilegal la rețeaua de alimentare cu energie electrică. S-a întâmplat în această dimineață (5 februarie 2020) în comuna Bucșani (satul Racovița).

Debransare
Intervenție debranșare curent. Racovița – 5 feb.2020

Acțiunea nu este prima de acest fel, ce are loc în Dâmbovița, mai multe alte comunități, din mediul rural dâmbovițean, fiind vizate de acțiuni similare, începând din decembrie 2019. În acestă dimineață, polițiștii dămbovițeni au sigurat protecția lucrătorilor de la societatea de distribuție a curentului electric, în comuna Bucșani (satul Racovița).

Mai multe persoane sunt racordate ilegal la rețeaua de energie electrică,în această comunitate. Oamenii spun că au aprobări, pentru racordare, dar nu au mai așteptat să fie racordați, de cei autorizați să facă acest lucru. S-au racordat singuri, dar nu au contoare de înregistrare a consumului.

Descinderea din acestă dimineață (5 februarie) a început în jurul orei 10.00. Deocamdată nu există un bilanț al celor ce, cu siguranță, se vor alege cu dosare penale, pentru furt de energie electrică, pe lângă debrașarea de la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top