fbpx

Platformă de știri și opinii

Primar Pucioasa

Primar Pucioasa: Lucrările de aducțiune a apei s-au terminat

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Într-o conferință de presă, susținută la sediul PSD Dâmbovița, edilul șef al orașului Pucioasa, Constantin Ana, a vorbit despre rezolvarea celei mai mari probleme a orașului pe care îl conduce: apa potabilă.

Primar Pucioasa
Primarul Pucioasei, Constantin Ana, despre problema apei de la Pucioasa (3 feb.2020).

Constantin Ana spune, printre altele, că : ”Lucrările la aducțiunea de apă potabilizabilă s-au terminat. (…) Cea mai mare teamă a mea este ca această fobie, ce a existat în ultimii 30 de ani,în orasul Pucioasa, în ceea ce privește calitatea apei, ne va face să ignorăm calitatea apei și să fim în continuare reticenți în ceea ce priveste calitatea apei. Oamenii au trait cu teama că dacă apa nu vine de la <7 izvoare> nu va fi de bună calitate. Aceste lucruri trebuiesc combătute. O să fac inclusiv  cu cetațenii orasului excursii temetice pentru a le demonstra că actuala sursă de apă este de cea mai bună calitate”. (Pentru amănunte suplimentare vezi video)

S-a lucrat foarte intens iar investiția a fost terminată în o lună si jumătate. Problema numărul unu a orașului a fost rezolvată, spune edilul șef de la Pucioasa.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top