fbpx

Platformă de știri și opinii

Doicești-DN 71| Accident între un autoturism și o mașină de poliție. Un bărbat a fost rănit

in Actualitate by
Banner

Un accident în care a fost implicată si o autospecială de poliție a avut loc  pe DN 71, la Doicești, în Dâmbovița (30 ianuarie  2020). Un șofer, ce nu s-a asigurat, a intrat, se pare, cu autoturismul,într-o mașină de poliție. Șoferul autoturismului a fost transportat de urgență la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00 în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată de la Doicești (județul Dâmbovița), pe DN 71.

Conform celor de la IPJ Dâmbovița.

Coliziunea dintre cele două autovehicule, un autoturism și o autospecială de poliție, a avut loc pe raza localității Doicești O persoană a fost rănită (conducatorul autoturismului) și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări rse pare că un șofer nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliție care circula regulamentar.

În autospecială se afla o escortă a polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Pucioasa. Se efectuează cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top