fbpx

Platformă de știri și opinii

(Video)| Corneliu Ștefan anunță ”vântul schimbării”, în PSD DB. Sunt și ”victime colaterale”

in Actualitate/Politică by
Banner

Noua conducere a PSD Dâmbovița a organizat astăzi (22 ianuarie 2020) prima conferința de presă de după schimbarea produsă la Congresul de alegeri din 19 ianuarie. Cu alte cuvinte primele reacții ”la rece”. Între surprizele anunțate de noul președinte al social-democraților dâmbovițeni, Corneliu Ștefan, se număra mai ales cea legată de candidaturile la viitoarele alegeri locale, din partea PSD DB.

 

Corneliu Ștefan, noul președinte al PSD DB, a vorbit despre algeri,atât la nivel național, unde PSD DB îl va susține pe Titus Corlățean (noul președinte excutiv al social democaților dâmbovițeni) pentru obținerea unui post de conducere (n.m a fost aproape imposibil de aflat despre ce funcție este vorba) cât mai ales despre candidaturile social-democrate la alegerile locale din acest an.

”Va fi o perioadă de reconstrucție și reorganizare,în PSD Dâmbovița. Trebuie mai întâi să facem o analiză a ceea ce avem astăzi în PSD. Să vedem ce primari mai vor să candideze, pentru că sunt primari (n.m. PSD DB) ce nu mai vor să candideze” a fost anunțul, oarecum surprinzător, făcut de Corneliu Ștefan. Asta din perspectiva faptului că ar fi o situație cu adevărat inedită (dacă nu chiar unicat) în care mai mulți primari să anunțe, chiar în an electoral, că nu mai vor un mandat (indiferent de culoarea politică a edilului șef)

Legat de scandalurile din PSD, tot C.Ștefan a declarat că acest lucru este de domeniul trecutului, iar la nivel de conducere a PSD DB se va purta o discuție, inclusiv cu președintele CJ Dâmbovița (Alexandru Oprea), legat de scandalurile în care a fost vehiculat și numele sefului CJ Dâmbovița,în ultima vreme. (vezi video, pe larg despre aceste subiecte)

1 Martie este data până la care vor fi stabiliți toți candidații PSD DB, pentru alegerile locale din acest an. Este vorba de consilieri locali, consilieri, județeni, primari și președinte de consiliu județean. Se pare ca vor fi multe surprize, din acest punct de vedere, deocamdată nefiind devoalată nicio noutate în acest sens.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top