fbpx

Platformă de știri și opinii

Adrian Tutuianu

Adrian Țuțuianu pune condiții pentru o colaborare cu PSD. Există și o listă de indezirabili

in Actualitate/Analize/Politică by
Banner

Liderul Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a organizat o conferință de presă, imediat dupa Congresul de alegeri al PSD Dâmbovița. Dincolo de nedisimulata satisfacție legată de rezultatul alegerilor din PSD DB, Țuțuianu a anunțat și care este decizia sa, cel puțin pe moment,în ceea ce privește întoarcerea/colaborarea la/cu PSD.

Conferința de presa organizată la Târgoviște, de senatorul PRO România a avut loc astăzi (20 ianuarie 2020). Țuțuianu a declarat că rezultatul alegerilor din PSD Dâmbovița, respectiv schimbarea conducerii organizației ( Rovana Plumb, în principal) este benefică pentru PSD Dâmbovița. În ceea ce privește reîntroarcerea sa în PSD Dâmbovița, Țuțuianu spune că deocamdată nu poate fi vorba de așa ceva, în schimb colaborarea cu PSD, la nivel central, va depinde de rezultatul de la Congresul de alegeri, al social-democraților (februarie 2020)

Adrian Tutuianu
Adrian Țuțuianu,conf.de presă-20 ian.2020

Vom vedea în ce termeni putem stabili un proiect comun (PSD-PRO România Dâmbovița). PRO România Dâmbovița va avea liste complete la alegerile locale. Vreu să aduc în față oameni politici noi. Sunt oameni care nu s-ar înscrie niciodată în PSD. Voi prezenta la începutul lunii februarie o listă cu 20 de candidați la funcțiile de primar, din partea PRO România Dâmbovița.

Depinde de ce se va întâmpla la congresul de alegeri la PSD. Putem să stăm de vorbă cu oameni precum Marcel Ciolacu. Noi doi nu am fost niciodată foarte prietni, și nu suntem nici astăzi, dar putem sta de vorbă. Pot să stau de vorbă cu Paul Stănescu sau cu doamna Firea. Îmi doresc ca la conducerea PSD să vină oameni precum Sorin Grindeanu sau Victor Negrescu.

Lista de ”indezirabili”

Țuțuianu a prezentat o listă de social democrați cu care nu ar putea sta de vorbă:

”Este foarte greu de crezut ca vom putea  găsi puncte comune cu Rădulescu <Mitralieră>, pe care l-am văzut atacându-l pe Titus Corlățean, într-un limbaj suburban și agramat. Nu pot să accept o colaborare cu Olguța Vasilescu, după ce s-a adresat cum s-a adresat lui Victor Ponta. Olguța și <Olguțu> se pozau în 2015 cu Victor Ponta și spuneau că e cel mai bun prim ministru, apoi au făcut aceiași poză cu Liviu Dragnea, cel mai bun președinte. Apoi cu Viorica Dăncilă, cel mai bun candidat. Acum postează o poza cu Marcel Ciolacu. Asta spune multe despre caracter.

Alt personaj toxic este Codrin Ștefănescu, cu care nu putem sta de vorbă.”

A declarat Adrian Țuțuianu, care a mai sugerat, tot în aceiași conferință de presă, că social democrații dâmbovițeni ar trebui să procedeze la îndepătarea definitivă din organizație a fostei șefe a PSD DB, Rovana Plumb. Cu alte  cuvinte, tot cam ceea ce i s-a întâmplat și fostului șef al PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, la momentul în care a fost îndepărtat din PSD de Liviu Dragnea, pentru un conflict pe care l-a avut cu acesta. Țuțuianu, spre deosebire de Dragnea, nu a cerut excluderea din partid a Rovanei Plumb, ci izolarea acesteia la organizația… de la Bruxelles, ceea ce,în linii mari, ar fi cam același lucru.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top