Platformă de știri și opinii

VIDEO: Reacții post-electorale (Congres PSD Dâmbovița). Vezi ce au declarat protagoniștii

in Actualitate/Politică by
Banner

Cum, la ora publicării acestui material, reacțiile, în ceea ce privește rezultatul alegerilor din PSD Dâmbovița (câștigate de echipa Corneliu Ștefan-Titus Colățean-Cristian Stan) sunt multiple și variate, în funcție de tabăra din care au făcut parte cei care le exprimă (sau nu), cea mai simplă variantă, de a ilustra atmosfera de după  Congresul PSD Dâmbovița (19 ianuarie 2020) este de a prezenta opiniile protagoniștilor, post-bellum.

Cu alte cuvinte imediat ce rezultatul a devenit oficial, iar tabăra câstigătoare a fost stabilită oficial (prin numărarea voturilor celor 208 de delegați prezenti la congresul PSD DB). (vezi galerie foto)

Așadar, în ordinea în care au luat cuvântul, după numărarea voturilor, iată ce au declarat.

Marcel Ciolacu, președinte interimar PSD: ”Balanța a fost înclinată de echipa locală(??)”, este una dintre declarațiile, poate mai puțin inspirate ale președintelui PSD, alături de cea în care îl felicită, pentru rezultat, pe primarul de la…Buzău. (vezi video)

Rovana Plumb: ”De la Bruxelles voi face tot ce îmi stă în putință pentru români” (fără alte comentarii, de urmărit clip-ul video)

Corneliu Ștefan: ”A fost o competiție istorică în PSD Dâmbovița. Am scris istorie’‘( tot fără alte comentarii, vezi video)

Daniel Cristian Stan: ”A fost o competiție cum nu am mai văzut în PSD DB”(video)

Declarațiile anterioare sunt date imediat după momentul în care a fost confirmat că, pe de o parte, Corneliu Ștefan este noul președinte al PSD Dâmbovița iar Titus Corlățean este noul președinte executiv al PSD Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top