fbpx

Platformă de știri și opinii

tractor Pietrari

Cândești Vale| Bărbat de 70 de ani strivit de un tractor. A fost găsit prea târziu pentru a putea fi salvat

in Actualitate by
Banner

Tragedie la Cândești Vale, în această seară (16 ianuarie 2020). Un bărbat de 70 de ani a decedat, după ce un tractor a căzut peste el. Eforturile susținute de slavare a acestuia nu au dat rezultate.

Incidentul s-a produs astăzi (16 ianuarie 2020) la Cândești Vale, comuna Cândești. Un bărbat de 70 de ani a fost prins sub un tractor ce s-a răsturnat peste el.  Se pare că bărbatul era într-un loc izolat ( o livadă) și au trecut multe ore până la momentul în care a fost găsit de o persoană din familie, ce era îngrijorată că bărbatul nu se mai întoarce acasă. După ce au fost anunțați la 112, la față locului s-au deplasat importante forțe pentru ajutor.

tractor Pietrari
Imagine arhivă. Incident similar Pietrari- 31 iulie 2019

La locul incidentului a fost solicitată intervenția pompierilor de la ISU Dâmbovița, ce au deplasat un echipaj de descarcerare de la detașamentul Târgoviște, deasemnea fiind deplasată și o mașină ASAS. Un echipaj de la SAJ DB a intervenit la locul incidentului,pentru prim-ajutor.

In ciuda eforturilor pompierilor și ale medicilor, pentru bărbatul prins sub utilajul agricol  nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat.

Incidentul este aproape identic cu un altul întâmplat în luna iulie 2019, tot în Dâmbovița, dar în localitatea Pietrari. Atunci (vezi foto articol) un bărbat de 48 de ani și-a pierdut viața după ce tot un tractor a căzut peste el. Și în cazul bărbatului de la Pietrari manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat, acesta fiind declarat decedat la locul incidentului ( unul deasemnea izolat).

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top