Dep. Claudia Gilia: ”Guvernului PNL nu-i pasă de pensionari”

in Opinii/Politică by
Banner

Constat cu mare mâhnire cum incompetenţa Guvernului PNL loveşte în cea mai vulnerabilă categorie: vârstnicii. Bunicii și părinții noștri încă nu şi-au primit pensiile. Este pentru prima dată când ne apropiem de jumătatea lunii şi pensionarii nu şi-au primit drepturile!

Vă reamintesc că în 2018, Guvernul PSD a luat măsuri pentru ca pensionarii să-și primească drepturile mai devreme.

Argumentul actual al PNL, că au fost sărbători, nu este unul serios. La final de an, în fiecare an, sunt sărbători! În toți anii precedenți au fost sărbători, dar pensiile au ajuns la timp.
Adevărul este că nu știu să guverneze și că nu le-a păsat de pensionari, deși pentru mulți dintre ei întârzierea pensiei înseamnă renunțarea la hrană sau la medicamente sau la amândouă.

Peste toate acestea, PNL vine cu „opțiunea” de a lucra până la 70 de ani. „Opțiunea” e de fapt o constrângere, atât pentru bugetari, cât și pentru privați. PNL spune că dacă optezi să lucrezi până la 70 de ani va trebui să renunți la pensie. Deci ori iei pensia, ori salariul. Astăzi, oricine poate alege să muncească după 65 de ani și își primește atât pensia la care a contribuit, cât și salariul pentru care muncește în continuare.

Fără bani și muncind până la epuizare, această este oferta PNL!

Conf.univ.dr. Claudia Gilia,

deputat PSD de Dâmbovița

Distribuie pe
Banner