fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD DB-10 ianuarie 2020

Corneliu Ștefan: “Cel mai bine clasat în sondaje (PSD DB) să candideze pentru șefia CJ DB”

in Actualitate/Politică by
Banner

Dincolo de luptele interne din organizația PSD Dâmbovița, ce vor fi tranșate, cel mai probabil, în data de 19 ianuarie (Conferința extraordinară de alegeri a PSD Dâmbovița) social democrații dâmbovițeni se luptă și pentru candidaturi la funcții de demnitate publică. Una dintre bătăliile interne este pentru postul de candidat (desemnat de partid) pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița.

PSD DB-10 ianuarie 2020
Precizari legate de o eventuală candidatură la șefia CJ DB (dep. Corneliu Ștefan).

Situație actuală

Până de curând cel puțin, postul (de candidat al PSD DB) părea acontat de actualul președinte al CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea. Splitarea în două grupuri rivale, duce la mai multe variante de candidați la CJ, în funcție de câștigătorii alegerilor interne. Despre subiect, deputatul Corneliu Ștefan a făcut câteva precizări, spunând că, din punctul lui de vedere, “ce a fost, trebuie să rămână în trecut. Important este ca cel mai bine clasat, în sondajele interne ale PSD, să fie desemnat candidatul partidului pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița”, a spus Corneliu Ștefan.

(vezi video)

Conform celor mai recente afirmații, ale celor de la PSD Dâmbovița, candidații, pentru funcțiile de primar și președinte al CJ Dâmbovița, ar trebui deciși în data de 18 ianuarie, cu o zi înainte de Congresul de alegeri, dar este probabil ca decizia să fie luată, totuși, după congresul din 19 ianuarie.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top