Platformă de știri și opinii

Țuțuianu, la… mâna lui Ghibanu!

in Opinii by
Banner

Cunoscut ca un cal breaz pentru lipsa de scrupule în relație cu cei din jur, Adrian Țuțuianu, ”Mărețul”, ”Șeriful” sau ”Oracolul din Micloșani” s-a ales, zilele astea, cu o nouă poreclă: MILOGUL!

Nimic nu este întâmplător sub soare și, așa cum se spune, trebuie ai grijă cum te comporți cu ceilalți, atunci când urci treptele. Pentru că de aceiași oameni  te vei lovi atunci când vei fi forțat să cobori.

Indubitabil, Adrian Țuțuianu este campion absolut la capitolul inamici. Comportamentul dezagreabil, atitudinea de vătaf, plăcerea de a insulta, umili sau trata mizerabil pe cei din subordine – dar și atitudinea slugarnică față mai-marii momentului, au făcut ca fostul Baron Roșu de Dâmbovița să fie temut de unii, urât de alții și disprețuit de cei mai mulți.

Sfârșitul anului 2019 – începutul anului 2020 a  reprezentat, fără îndoială, un coșmar ce pare fără sfârșit pentru Adrian Țuțuianu. Plecarea in corpore a fruntașilor Pro România de la nivel central, demisiile în masă din Dâmbovița, l-au lăsat pe Țuțuianu șef peste un mare nimic. Și, bomboana de pe colivă, literalmente pe drumuri!

Fără sediu pentru organizație, cu o mână de amețiți și fripturiști pe post de ”soldați de nădejde”, Adrian Țuțuianu a primit o lecție care, cel puțin teoretic, ar trebui să îl schimbe fundamental. O lecție – de fapt o dovadă de omenie, de demnitate și generozitate pe care ”Șeriful”  nu le merita!

Una dintre ”victimele” comportamentului dezagreabilului Țuțuianu, Vicarul Eparhial Ionuț Ghibanu, a ținut să arate că pilda creștină a întoarcerii celuilalt obraz este la îndemâna fiecăruia dintre noi.

Concret, în calitate de președinte al Societății de Cruce Roșie filiala Dâmbovița, Ionuț Ghibanu a acceptat ca organizația Dâmbovița a Pro România, al cărei președinte a devenit Țuțuianu, să poată funcționa într-un spațiu pus la dispoziție de Crucea Roșie. Organizația lui Țuțuianu era, la propriu, în stradă, fără un sediu, după ce fosta conducere a reziliat contractul pentru spațiul în care își desfășura activitatea.

Așadar, ponegrit de Țuțuianu, șicanat, atacat în repetate rânduri, Ionuț Ghibanu îi întinde o mână detractorului său! Gestul ca atare îl onorează pe Ghibanu, dar arată, o dată în plus, lipsa de demnitate a țuțuianului: unde ai scuipat, te duci ca milogul să ceri ajutor?!

PS. Cu titlu personal, eu aș fi aplicat o altă zicală: pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești! Dar eu nu sunt un bun creștin…

Banner

Ultimele stiri din Opinii

Go to Top