fbpx

Platformă de știri și opinii

Schimbări importante la Poliția Târgoviște și Poliția Moreni

in Actualitate by
Banner

Continuă lungul șir de modificări ale organigramei posturilor de conducere din structurile IPJ Dâmbovița. Reprezentanții Poliției dâmbovițene au anunțat astăzi (6 ianuarie 2020) o nouă serie de modificări.

Conform unui comunicat de presă, emis de IPJ Dâmbovița:

Prin dispoziția șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, începând cu data de 6 ianuarie a.c., domnul comisar de poliție Ciacoschi Cristian a fost împuternicit să exercite atribuțiile șefului Poliției Municipiului Moreni, pentru o perioadă de 6 luni.

De asemenea, începând cu aceeași dată, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile adjunctului șefului Poliției Municipiului Târgoviște, domnul comisar șef de poliție Nuță Ion, până la încetarea situației care a condus la vacantarea funcției.                                          

Totodată, pentru îndeplinirea atribuțiilor șefului Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, a fost împuternicit domnul comisar de poliție Bărbieru Adrian Eduard, până la încetarea situației care a condus la vacantarea funcției.

De reamintit este și faptul că, în structura de conducere a IPJ Dâmbovița, s-au operat modificări, chiar de două ori, numai în ultimele două luni.Postul de șef al IPJ Dâmbovița fiind ocupat, prin împuternicire, la momentul actual, de cms.șef Antofie Claudiu Adrian.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top