fbpx

Platformă de știri și opinii

Ați văzut-o? Femeie de 83 de ani dispărută de la domiciliul din Răzvad

in Actualitate by
Banner

O femeie de 83 de ani a fost dată dispărută de apropiați, la 8 zile distanță de momentul în care a plecat de la domiciliul din localitatea dâmbovițeană Răzvad. Poliția face apel la oricine deține informații, despre aceasta, să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Răzvad au fost sesizați cu privire la faptul că Pletea Constanța (vezi foto), de 83 de ani, a plecat voluntar de la locuința din Răzvad, unde domicilia fără forme legale, la data de 22 decembrie a.c., și nu a mai revenit.

La data plecării, PLETEA CONSTANȚA purta o rochie lungă de culoare albastră, o haină verde-kaki, iar pe cap avea o basma de culoare albastră. De asemenea, aceasta purta șosete portocali și era încălțată cu pantofi sport albastri.

Semnalmente1.50 m înălțime, 50-59 de de kilograme greutate, față rotundă, păr alb, rar, tuns scurt, constituție slabă, ochi căprui, lipsă dantură. Femeia are o aluniță între sprâncene.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top