fbpx

Platformă de știri și opinii

Video| Condiții extreme în Bucegi. O mașină cu 5 persoane izolată în nămeți

in Actualitate/Utile by
Banner

O familie formată din cinci persoane, doi adulți și trei copii, a rămas blocată cu mașina în zăpadă, în Munții Bucegi. Pompierii, jandarmii montani și salvamontiștii din Dâmbovița s-au mobilizat rapid, pentru a îi ajuta să ajungă la loc sigur.

Incidentul s-a petrecut la orele amiezii în munții Bucegi, mai precis între Cabana Dichiu și Cabana Piatra Arsă (județul Dâmbovița). Familia formată din cinci persoane a rămas izolată pe plaroul munților Bucegi, după ce mașina a derapat pe drumul acoperit cu zăpadă (DJ713) și nu a mai putut fi mișcată.

video(sursa -ISU Dâmbovița)

Norocul celor cinci a fost că apelul de ajutor a primit repede și răspuns. La locul incidentului au intervenit GI Fieni, de la la ISU Dâmbovița cu 1 ASAS și detașamentul Pucioasa (ISU Dâmbovița) cu 1 ambulanță SMURD, deasemenea și un echipaj de la SAJ Dâmbovița, cu o ambulanță.

Atât salvamontiștii dâmbovițeni cât și jandarmii montani au venit în zonă pentru a da o mână de ajutor. În cele din urmă, pe o vreme deloc prielnică, cu vânt ce sufla cu putere, mașina a fost scoasă din zăpadă iar cei cinci ocupanți ai autoturismului au fost duși la loc sigur.

În Bucegi, în zona montană înaltă este în continuare cod galben de vreme rea (căderi abundente de zăpadă și viscol).

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top