Platformă de știri și opinii

Trafic

Poliția Română| Condiții dificile de trafic pe mai multe drumuri din țară (17 județe)

in Actualitate/Utile by
Banner

Poliția Română, prin centru Infotrafic, a anunțat că sunt condiții dificile de trafic pe mai multe artere din țară (17 județe, printre care și Dâmbovița). În zona de munte din județul Dâmbovița (DJ 713, DJ 714) sunt desemenea atenționări, pentru trafic în condiții de iarnă.

Trafic
Codiții dificile de trafic pe mai multe drumuri din țară.

Atenționarea celor de la Poliția Română a fost emisă în această dimineață (29 decembrie 2019, ora 10.30)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe mai multe artere rutiere din județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Covasna, Vrancea, Buzău, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Sibiu, Vâlcea, Gorj și Hunedoara, din cauza viscolului și a stratului de zăpadă depus pe suprafața de rulare, vizibilitatea fiind redusă din cauza condițiilor meteorologice.

Pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 10 (București) – 35 (Fundulea) plouă, carosabilul fiind umed, iar între localitatea Fundulea și județul Constanța, dar și pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, sunt precipitații mixte, carosabilul fiind umed, fără depuneri de zăpadă pe partea carosabilă (temperaturi pozitive).

În județul Vaslui, autoturismul si-a reluat deplasarea pe drumul comunal din localitatea Valea Plopii, iar tirul care nu mai putea înainta din cauza viscolului puternic și a stării carosabilului, și-a continuat deplasarea fără alte probleme.

Se acționează cu material antiderapant, iar echipajele de poliție rutieră sunt prezente pentru a preveni producera unor evenimente nedorite.

Condiții trafic și reguli

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire, iar fiecaremanevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Se spune în informarea celor de la Poliția Română.

În Dâmbovița cei de la Asociația turistică Padina-Peștera au dat și un comunicat, însoțit de o fotografie sugestivă, pe o pagină de socializare, în care avertizează că:

„Nu uitați: iarna se utilizează Anvelope de iarnă!
În acest fel vă puteți cunoaște cu Bogdan Marinescu, coleg în echipa poliției din Stațiunea Peștera-Padina doar la un ceai fiebinte în vreo cabană ori hotel și nu pe drum, la întocmirea procesului-verbal 
Conduceți prudent!”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top