fbpx

Platformă de știri și opinii

Incendiu Titu

Incendiu puternic la Titu. Un bărbat de 44 de ani transportat de urgență la spital

in Actualitate by
Banner

Focul a izbucnit la orele amiezii (28 decembrie 2019) la o casă din orașul Titu. Conform  informațiilor, furnizate de ISU Dâmbovița, o persoană a fost rănită. Aceasta prezintă arsuri de gradul I, la nivelul feței și membrelor inferioare.

Incendiu Titu
Locuință distrusă de foc la Titu.

La fața locului au intervenit cei de la detașamentul Titu, al ISU Dâmbovița, cu 2 ASAS. Deamenea două ambulanțe (SMURD și SAJ Dâmbovița) au fost deplasate la locul incendiului.

În incendiul de la Titu au ars bunuri din două camere ale casei cuprinse de flăcări și desemenea și bucătăria locuințeiBărbatul de 44 de ani, ce a suferit arsuri din cauza incendiului, a fost transportat de urgență la UPU Titu, de un echipaj SMURD. Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric, provocat de un cablu electric defect.

Intervenție pompieri, 16 decembrie, bloc Titu

De curând (16 decembrie), tot la Titu, pompierii dâmbovițeni au fost nevoiți să intervină la un incendiu izbucnit la un bloc din localitate.

Atunci un apartament a fost distrus de flăcări, dar nu a fost nimeni rănit, întregul bloc fiind evacuat de pompieri, la vremea respectivă.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top