fbpx

Platformă de știri și opinii

Scandal Picior de Munte

Scandal cu focuri de armă, la Picior de Munte. Motivul…un porc.

in Actualitate/Analize by
Banner

A fost scandal imens la Picior de Munte (22 decembrie 2019), în care s-a folosit inclusiv un pistol. Opt bărbați au fost duși la secție, pentru audieri, de polițiștii din Mătăsaru. S-a lăsat cu sancțiuni și dosare penale. Toată tevatura a plecat de la un…porc.

Scandalul a izbucnit în această dimineață (22 decembrie 2019) când mai mulți bărbați au venit să cumpere un porc, de la un crescător din localitatea dâmbovițeană Picior de Munte.

Scandal Picior de Munte
Opt bărbați au fost implicați într-un scandal, la Picior de Munte.S-a folosit un pistol airsoft.(imagine cu un caracter ilustrativ)

Conform IPJ Dâmbovița:

„Polițiștii secției nr.9 Poliție Rurală Mătăsaru, au fost sesizați că, pe raza localității Picior de Munte, are loc un conflict. Polițiștii s-au deplsat la fața locului pentru aplanarea conflictului, fiind identificate 8 persoane, care au fost conduse la sediul secției de poliție.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict spontan, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic ăntre ele. totodată un bărbat ar fi executat un foc de armă în plan vertical cu un pistol airsoft. Arma a fost indisponibilizată, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a vinovăției fiecărei persoane implicate în conflict.”

Evenimentul din altă perspectivă

Sursa foto- facebook, captură, Liviu Lazăr (Cronica de Găești)

Reprezentanții unei publicații locale dâmbovițene (n.m. Cronica de Găești) se aflau la fața locului când a izbucnit conflictul și au reușit să filmeze momentul de după venirea polițiștilor în zonă. Din imagini reiese, așa după cum spun cei care se consideră înșelați, că au cumpărat un porc viu, pe care l-au sacrificat în ograda proprietarului, iar mai apoi au plecat cu animalul tranșat spre casă. S-au întors însă, după ce au constat, spun ei, că animalul avea „carnea putredă”. De fapt că animalul era bolnav. În conflictul creat, între presupușii păgubiți și proprietarul animalului și apropiații acestuia, unul dintre cei implicați ar fi executat un foc de pistol, în plan vertical.

(imagini video cu păgubiții , sursa video Liviu Lazăr, Cronica de Găești)

Scandal la Picior de Munte pentru un porc.

Publicată de Liviu Lazar pe Duminică, 22 decembrie 2019

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea persoana ce a folosit arma a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 295/2004.

Banner
Go to Top