fbpx

Platformă de știri și opinii

Stadion Eugen Popescu

VIDEO: Primăria Târgoviște reacționează în subiectul reabilitării stadionului “Eugen Popescu”

in Actualitate/Administrație/Analize by
Banner

Primăria Târgoviște a reacționat după ce au apărut, în spațiul media, informații privind rezilierea unui contract cu unul dintre actorii importanți implicați în procesul de reabilitarea a stadionului “Eugen Popescu” din Târgoviște.

Administrația locală a organizat o conferință de presă chiar în șantierul de la stadionul târgoviștean, iar edilul șef al orașului a vrut să arate că lucrările decurg conform planului.

Stadion Eugen Popescu

Conferința a venit ca reacție la inormațiile apărute în data de 17 decembrie (detalii aici Bazar media) cu privire la lucrările de reabilitare. Edilul șef a reacționat, convocând o conferință de presă, în care a vorbit inclusiv despre stadionul ce ar trebui realizat pe terenul fostei unități militare de la Gara Târgoviște.

(vezi video)

Edilul șef al Târgoviștei a fost foarte supărat de faptul că s-a avansat ideea că lucrările ar putea fi întârziate din cauza rezilierii contractului cu firma ce asigura asitența tehnică în șantier. La un moment dat  a afirmat chiar că:„Nu știu dacă pot să răspund la întrebări tehnice, eu sunt primar al municipiului Târgoviște, nu diriginte de șantier”. Primarul a precizat și că lucrările vor continua și vor fi încheiate la termen, respectiv în vara anului 2020, însemnând reabilitarea tribunei I și contruirea tribunei a doua.

(vezi video, cu reacțiile edilului șef)

Concluzionând, conform edilului șef al Târgoviștei, proiectul va merge înainte, la fel ca până acum, va fi gata în vara anului 2020 (reabilitare tribuna I și construire tribuna a II-a), nu există nicio problemă legată de rezilierea contractului amintit anterior. La tribuna I se păstrează soluția reabilitării, nu va fi adoptată cea a demolării, nu vor fi costuri suplimentare față de cele anunțate inițial. În teren situația arăta astăzi (18 decembrie 2019) așa:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top