fbpx

Platformă de știri și opinii

Temperaturi ridicate

Iarna “ia o pauză”, la Târgoviște. Vezi prognoza meteo

in Actualitate/Utile by
Banner

Vești aproape incredibile de la meteorologi, pentru intervalul 16-23 decembrie 2019. Temperaturile cresc spectaculos aproape în toată țara. În Dâmbovița, la Târgoviște, maximele diurne vor atinge și valori de 20 de grade celsius.

Conform prognozelor meteorologice săptămâna 16-23 decembrie 2019 va fi una caracterizată de : „Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată la munte.”

Temperaturi ridicate
Temperaturi neobișnuite pentru luna decembrie la Târgoviște.

În Dâmbovița, la Târgoviște, este posibil să se înregistreze recorduri de temperatură,pentru această perioadă. Conform meteorologilor, temperaturile vor crește în fiecare zi. De la maxime de 11 grade celsius (16 decembrie) până la 19-20 de grade celsius (miercuri 18 decembrie).

Temperaturile neobișnuit de ridicate vor fi și în următoarele zile (până vineri 20 decembrie). Vor urma zile pline de soare și fără precipitații, în județul Dâmbovița. Minimele nocturne vor continua să rămână pozitive acestea situându-se în intervalul 2-6 grade celsius.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top