fbpx

Platformă de știri și opinii

Adolescentă dispărută

Minoră dată dispărută de familie. Ați văzut-o?

in Actualitate by
Banner

Polițiștii dâmbovițeni fac apel la cei care dețin informații despre o fată de 15 ani, care a dispărut în data de 14 decembrie, să sune la “112” sau să apeleze la cea mai apropiată unitate de poliție. Fata a plecat voluntar de la domiciliu (satul Iazu) iar ulterior nu a mai dat niciun semn de viață, spune familia.

Conform polițiștilor dâmbovițeni., la data de 15 decembrie, în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin 112, de către un bărbat din localitatea Iazu, cu privire la faptul că fiica sa, Mihai Marilena Aurelia, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 14 decembrie, fără a mai reveni.

Foto– Adolescentă (15 ani) dată dispărută

Din primele verificări se pare că minora  s-ar afla pe raza municipiului București, împreună cu prietenul ei.

Semnalmentele fetei sunt: 1,90-1,65 m, greutate de 50 de kilograme, ochi negri, păr șaten, lung, constituție atletică.

În momentul plecării adolescenta purta o pereche de pantaloni de culoare neagră, cu dungi albe și o geacă maro. Era încălțată cu pantofi de culoare neagră.

Polițiștii efectuează operațiuni de căutare a minorei. cei care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top