fbpx

Platformă de știri și opinii

Folk, colinde, expoziții și un bal al iernii, mâine, la Gura Ocniței

in Actualitate/Cultură by
Banner

Sâmbătă, 14 decembrie 2019, Căminul Cultural din comuna dâmbovițeană Gura Ocniței va fi gazda mai multor manifestări culturale dedicate sărbătorilor de iarnă, toate acestea desfășurându-se la inițiativa Primăriei și Consiliul Local Gura Ocniței, a Primarului Sorin Vasile Ioniță și a Art-managerului Victor Mihalache.

De la ora 14:00, la Galeria de Artă “Petre Marin Constantin” de la Căminul Cultural din Gura Ocniței va avea loc vernisajul expoziției “Leru-i, Doamne, Ler”. Aici vă veți putea bucura de picturi ale artistului Petre Marin Constantin, dar și de picturi semnate de artiștii Mihai Șerbănescu, Vasile Popa, Valentin Iordănescu și Petre Gheorghe.

Mai apoi, de la ora 15:00, Părintele Sorin Bute, preot la Săcuieni, cel care se face remarcat prin sinceritate, vorbă dulce și har de a însenina oamenii, va susține o conferință sub formă de discuții libere alături de public și va aborda teme interesante și de actualitate.

De la ora 16:00, sunteți invitați cu toții, fie că sunteți din Comuna Gura Ocniței, fie că veniți din alte localități, tot la Căminul Cultural din Gura Ocniței, la spectacolul “Sărbători magice”, oferit, de asemenea, de Primăria și Consiliul Local Gura Ocniței.

Vor aduce muzică folk și colinde din toate zonele țării Daniel Făt, Dafina Neagu, Viorica Mihalache și Trupa “Arhaic”.

La finalul serii, puteți participa la un bal al iernii, o feerie unde vă puteți îmbrăca în personaje de poveste și unde întreaga familie va avea parte de momente de divertisment. Puteți veni la spectacol chiar împreună cu cei mici, Teatrul “Junior” având pregătite momente speciale pentru aceștia.

La toate aceste manifestări dedicate sărbătorilor de iarnă intrarea este gratuită pentru oricine își dorește o zi încărcată de frumos și de bine!

Poftiți la distracție!

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top