fbpx

Platformă de știri și opinii

Teiș

Tânăr de 21 de ani reținut. Polițiștii au folosit și armamentul. Vezi ce a făcut

in Actualitate/Analize/Justiție by
Banner

Au fost scene desprinse din filmele de acțiune lângă Târgoviște (Teiș-Șotânga). O mașină, care nu a oprit la semnalele agenților de la Rutieră, a fost urmărită de polițiști, care au folosit și armamentul din dotare. Mașina a fost abandonată pe un câmp iar șoferul, care nu poseda permis de conducere, a fost reținut ulterior. Astăzi (9 decembrie) acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru stabilirea de măsuri preventive.

Teiș
Nu a oprit la semnalele agenților de circulație, ce au folosit și armamentul din dotare. Incident la Teiș-Șotânga.

Desfășurare evenimente

„Conducătorul auto nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor, continuându-și deplasarea, abandonând autovehiculul pe un câmp din zona Teiș-Șotânga și fugind, împreună cu pasagerii.Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, au efectuat mai multe somații și uz de armă în plan vertical, fără a exista victime și au reușit identificarea șoferului în persoana unui tânăr de 21 de ani.

De asemenea, în timpul urmăririi, unul dintre ocupanții din autoturism, o tânără, s-ar fi lovit cu capul de parbriz.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.”

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Pentru prinderea și identificarea conducătorului auto, polițiștii de la Secția nr.1 Poliție Rurală Târgoviște au beneficiat de sprijinul colegilor de la investigații criminale.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top