• 11-1.jpg
  • 3.jpg
  • 2-1.jpg
  • 4.jpg
  • 5-1.jpg

Crucea Roșie Dâmbovița, scurt bilanț la sfârșit de an

in Actualitate/Social by
Banner

În calitate de Președinte, aduc alese mulțumiri conducerii executive și voluntarilor de la Crucea Roșie-Filiala Dâmbovița, pentru întreaga activitate pe care o desfășoară în timpul anului, dar, mai ales, în această perioadă minunată a sărbătorilor legate de Nașterea Domnului și Ziua Națională a României.
De asemenea, mulțumesc membrilor Biroului Județean și instituțiilor donatoare care ne sprijină, în special Consiliului Județean Dâmbovița.

Nu pot uita de reprezentanții presei locale care au înțeles necesitatea promovării acțivității Crucii Roșii, pentru a deveni exemple de urmat pentru cetățenii județului nostru.

Pentru a evidenția câteva din activitățile noastre, menționez, mai întâi, sprijinul acordat, astăzi, unei mame cu 5 copii, din comuna Mănești, care locuia într-o singură cameră. Oameni cu sufelet mare le-au construit într-un timp foarte scurt o nouă cameră şi o bucătărie, iar Crucea Roșie le-a dotat cu un aragaz, un frigider, o maşină de spălat și un televizor. Copiii au primit îmbrăcăminte, alimente, dulciuri şi un ajutor financiar în valoare de 1000 de lei.

Apoi, nu pot uita de Ziua Internațională a Voluntarului pe care am sărbătorit-o la Biblioteca Județeană sau de Ziua Națională a României pe care am sărbătorit-o la Mânăstrirea Dealu, unde voluntarii noștri au participat la paradă, alături de reprezentanții MAI.

În final, amintesc și de Ziua Mondială de Luptă Împotriva HIV/SIDA, care se celebrează la 1 decembrie, începând din 1988, ca oportunitate a oamenilor de pretutindeni de a se uni în lupta împotriva HIV, de a oferi suport celor diagnosticați cu această infecție și de a comemora pe cei care au decedat din cauza bolilor asociate cu SIDA. Crucea Rosie Dâmboviţa este partener în campania de luptă împotriva HIV/SIDA -„Comunitățile fac diferența”, alături de Primăria Municipiului Târgoviște și de alte instituții publice și de învățământ.

Mai jos, puteți accesa link-urile care arată o parte din activitatea noastră:

https://crucearosiedb.ro/…/crucea-rosie-dambovita-bucuria-…/

https://crucearosiedb.ro/…/crucea-rosie-dambovita-a-marcat…/https://crucearosiedb.ro/…/filiala-de-cruce-rosie-dambovit…/

https://crucearosiedb.ro/…/crucea-rosie-dambovita-a-partic…/

https://crucearosiedb.ro/…/cruce-rosie-dambovita-este-part…/

Banner