fbpx

Platformă de știri și opinii

Încă un gest de suflet al celor de la ISU DB. Ajutor pentru trei copii din Tătărani

in Actualitate/Social by
Banner

Cei de la ISU Dâmbovița au “recidivat”. Urmând exemplul colegilor de la detașamentul Târgoviște, ce au ajutat o familie( cu doi copii), fără posibilități materiale și alți pompieri de la ISU Dâmbovița au decis să întindă o mână de ajutor unor copii din Dâmbovița, în această perioadă a anului.

Acțiunea umanitară a pompierilor de la Garda de Intervenție Voinești  a avut loc în această dimineață ( 8 decembrie). Urmând exemplul colegilor târgovișteni, o tura de serviciu de la Garda de Intervenție Voinești, din dorința de a aduce un strop de fericire în sufletele unor copii, au donat benevol o sumă de bani pentru a îi putea ajuta. Astfel, cinci pompieri s-au deplasat la domiciliul unei familii nevoiașe din localitatea Tătărani, unde au dus alimente, jucării și dulciuri. Părinții muncesc cu ziua prin sat și se străduiesc să-și crească, din puținii bani câștigați, cei trei copii, de 2, 11 și 13 ani.

A fost o întâlnire emoționantă de ambele părți, bucuria din ochii micuților fiind cea mai mare răsplată pentru acești salvatori cu inimă de aur.
Sensibilizați de situația grea a acestei tinere familii, pompierii voineșteni vor continua acțiunile umanitare, urmând ca în perioada următoare să le ducă și obiecte de îmbrăcăminte.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top