fbpx

Platformă de știri și opinii

Accident DN 71

Bărbat de 70 de ani decedat, după un accident teribil petrecut la Pucioasa (DN 71)

in Actualitate by
Banner

Un accident cu consecințe tragice a avut loc în această dimineață (4 decembrie 2019) la Pucioasa, pe DN 71. Un autoturism de mici dimensiuni a intrat în coliziune cu un tir. Din păcate impactul a fost fatal pentru conducătorul autoturismului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00, în această dimineață (4 decembrie 2019), pe DN 71, pe raza orașului dâmbovițean Pucioasa. Conform informațiilor preliminare, este vorba de o coliziune extrem de puternică între un autoturism de mici dimensiuni, condus de un bărbat de 70 de ani, și un tir.

Autoturismul a fost practic spulberat de tir, la fața locului fiind solicitată intervenția celor e la ISU Dâmbovița, ce au eliberat conducătorul autoturismului dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Accident DN 71
Un bărbat de 70 de ani a decedat la spital, în urma unui accident petrecut pe DN 71, la Pucioasa.

Victima a fost extrasă în stare de inconștiență, cu multiple leziuni ,și a fost transportată, de o ambulanță (SMURD) la CPU Pucioasa. Bărbatul prezenta semne vitale, la momentul în care a fost transportat la spital.

Din păcate șoferul autoturismului, un bărbat de 70 de ani, a decedat la spital, în ciuda eforturilor medicilor de a îl readuce la viață. Conform concluziilor preliminare, autoturismul, condus de bărbatul decedat, a fost cel care a intrat pe contrasens și a fost spulberat de tir.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top