fbpx

Platformă de știri și opinii

S-au aprins luminile de sărbători în Târgoviște

in Actualitate/Administrație by
Banner

Duminică seara, 1 Decembrie 2019, la Târgoviște a avut loc inaugurarea luminilor de sărbători.

Astfel, târgoviștenii s-au bucurat de o dublă sărbătoare, iar de Ziua Naţională a României au putut vedea și feeria de culori care s-a iscat în Piața “Mihai Viteazul” odată cu venirea iernii.

Chiar dacă în Piața Tricolorului se derulează lucrări de modernizare și reabilitare și târgoviștenii erau obișnuiți ca evenimentele de sărbători să se desfășoare acolo, Piața “Mihai Viteazul” s-a dovedit a fi cel puțin la fel de primitoare și de potrivită pentru astfel de evenimente.

Anul acesta bradul a fost împodobit cu numeroase lumini colorate, iar un element de noutate îl reprezintă locul pentru fotografii unde stă scris cu bandă luminoasă colorată “Târgoviște”, iar de o parte și de alta a scrisului sunt amplasate o inimă și un Turn al Chindiei.

Moș Crăciun va veni anul acesta atât în Piața “Mihai Viteazul”, cât și la Primăria Municipiului Târgoviște și va aduce cu el mii de cadouri, după cum a declarat Daniel Cristian Stan, Primarul Municipiului Târgoviște.

De asemenea, edilul îi anunță pe copii că în apropierea Pieței “Mihai Viteazul” s-a deschis o altă atracție a iernii, patinoarul, iar dacă profesorii din școli organizează grupuri de elevi și îi însoțesc pe aceștia, cu toții pot patina gratuit.

Sursa foto: Daniel Cristian Stan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top