fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia, eșec usturător de Ziua Națională

in Sport by
Banner
 Roș-albaștrii au pierdut meciul cu Academica Clinceni, 2-5 (2-3) la Ploiești, în etapa a 18-a a campionatului Ligii I. Ca și în jocul tur, băieții antrenați de Viorel Moldovan au deschis repede scorul, dar au încheiat jocul fără să obțină vreun punct. Cherchez (3) a punctat din centrarea lui Florea, dar Buziuc (18) și Merloi (29) au adus-o pe Academica în avantaj. Tot Merloi (38) a înscris pentru 1-3, urmat de Rață, la doar câteva minute (41), cu speranța că mitanul secund va aduce revirimentul gazdelor.  Nu s-a întâmplat însă asta: același Merloi a refăcut diferența de două goluri în favoarea ilfovenilor (55), pentru ca Vojtus să închidă tabela în minutul 70, pentru cea mai dură înfrângere a Chindiei în actualul sezon al Ligii I. Meciul de duminică a fost primul din acest campionat când dâmbovițenii au primit cinci goluri! Înfrângerea cu Academica vine după alt eșec la scor, 0-4 la Cluj, cu CFR.
Moldovan: Meciul ăsta e istorie. Ne concentrăm pentru jocul cu Dinamo
Antrenorul roș-albaștrilor, Viorel Moldovan, a recunoscut superioritatea Academicii la interviurile flash de la finalul meciului. “După un asemenea meci, nici supărat nu pot să fiu. Bine că nu am luat mai multe. Eram supărat dacă pierdeam la un gol-două, dar așa… Gata, meciul ăsta e istorie, trebuie să ne concentrăm la cel cu Dinamo, care urmează”. La rândul său, atacantul care a deschis scorul pe Ilie Oană, Cristi Cherchez, a declarat că: “A fost cel mal slab meci al nostru din acest campionat. Mergem mai departe, cred că ne putem bate cu oricine”.
    În runda viitoare, intermediara de la mijlocul acestei săptămâni, Chindia juca în deplasare cu Dinamo, miercuri, ora 20.30.
1000 de suporteri au înfruntat frigul
Fruntașă în clasamentul suporterilor la meciurile de pe teren propriu, Chindia a strâns aproximativ 1000 de oameni și cu Academica. Vocali până la 2-5, fanii Chindiei au fost nevoiți să suporte nu doar frigul, ci și injuriile repetate venite din galeria Academicii. În final, cei rămași pe stadion i-au aplaudat pe Florea & .co de la care așteaptă o răbufnire de orgoliu și o cu totul altă atitudine în jocul din Ștefan cel Mare.
Sursa foto: AFC Chindia Târgoviște
Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top