fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia cere ajutorul suporterilor! Ce se întâmplă la meciul cu Dinamo

in Sport by
Banner

Oficialii Chindiei fac apel la fani să vină în număr mare la meciul cu Dinamo, programat miercuri, ora 20.30 la București, si să îi susțină pe Bic & co.

Învinsă clar de Academica Clinceni, Târgoviștea trebuie să strângă rândurile și să acumuleze cât mai multe puncte din ultimele patru jocuri oficiale rămase de disputat în 2019. “În aceste momente dificile, avem mare nevoie de spriinul suporterilor noștri! Clubul vine în sprijinul fanilor care doresc să îi susțină pe roș-albaștri la meciul cu Dinamo, programat miercuri, 4 decembrie, ora 20.30, în Ștefan cel Mare, în etapa a 19-a a Ligii I. AFC Chindia Târgoviște pune la dispoziția fanilor un autocar de 50 de locuri, transportul fiind gratuit, iar plecarea – MIERCURI, ORA 17.00, din fața stadionului Eugen Popescu. Înscrierile se fac la sediul clubului Chindia, Calea Domnească nr. 216, în limita locurilor disponibile. Biletele vor fi achiziționate individual de la stadionul Dinamo. De asemenea, recomandăm suporterilor noștri din Capitală și din împrejurimi care vor să susțină echipa la meciul de miercuri să își achiziționeze bilete în sectorul oaspeților. Doar împreună putem depăși aceste momente grele! Miercuri, cât mai mulți în Ștefan cel Mare!, e mesajul clubului, postat pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook.

Dinamo – Chindia (2-3 în tur) se joacă miercuri, ora 20.30, în Ștefan cel Mare, în direct la Digi, Look și Telekom Sport, în etapa a 19-a a Ligii I.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top