fbpx

Platformă de știri și opinii

Dezastruos! Chindia Târgoviște-Academica Clinceni 2-5 (2-3)

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a suferit o nouă corecție categorică în liga I de fotbal. Echipa lui Viorel Moldovan a încasat iarăși cel puțin patru goluri, după ce anterior pierduse cu CFR Cluj (cu 0-4). Clinceni a reușit să dea chiar cinci.

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele echipe:

Chindia Târgoviște: Moldovan – Martac, Benga, Leca, Negrea – Rață, Novac, Bic, Dumiter – Florea, Cherchez 
Rezerve: Aioani, Pițian, Dudea, Neciu, Mihai, Burlacu, Neguț
Antrenor: Viorel Moldovan

Academica Clinceni: Vâlceanu – Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Pârvulescu – Cebotaru, Merloi, Șut, Deretti, Buziuc – Vojtus 
Rezerve: R. Ion, C. Dumitru, Achim, Nsiah, Răuță, Dobrescu, Ureche
Antrenor: Ilie Poenaru

Repriza I

Meciul a început în nota de dominare a gazdelor dâmbovițene și Cristian Cherchez a reușit (min.3) să deschidă scorul în urma unei pase venită de la Florea. A fost, din păcate pentru gazde, doar un foc de paie, asta pentru că Academica a pus stăpânire pe joc și destul de repede a reușit să treacă în față pe tabelă. Buziuc (min.18) și Merloi (min.29) i-au dus pe cei de la Academica în avantaj. Merloi a lovit din nou ducând scorul la 3-1 pentru oaspeți. Pe finalul reprizei, pe o greșeală de apărarea, Chindia reușește să reducă din diferență prin Rață (min.41) ce a stabilit și scorul pauzei.

Repriza a doua

Merloi după golul trei în poarta Chindiei

Viorel Moldovan a încercat să dinamizeze jocul echipei introducându-l pe Neguț în linia mediană, din minutul 46, dar gazdele, deși au început furtunos, nu au reușit să marcheze. Cei care au marcat au fost tot oaspeții, prin Merloi (min.54) <foto>, ce a realizat hattrick-ul. Chindia nu a părut a avea puterea să mai revină, astfel că a venit logic și golul cinci, Vojtus (min.70). Ulterior ,gazdele de la Chindia au picat în primul rând psihic nepărând capabile a mai reacționa (de la 2-5). Rezultat final: Chindia Târgoviște-Academica Clinceni 2-5 (2-3).

Este al doilea meci consecutiv în care târgoviștenii încasează mai multe de patru goluri (după 0-4 cu CFR Cuj), iar rezultatul duce echipa lui Viorel Moldovan pe poziție de baraj pentru menținerea în liga I.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top