fbpx

Platformă de știri și opinii

Incendiu

Casă mistuită de flăcări la Șotânga. Un bărbat de 70 de ani, a suferit arsuri grave

in Actualitate by
Banner

Un putrenic incendiu, izbucnit în după amiaza zilei de 30 noiembrie, a mistuit o casă la Șotânga. Un bărbat de 70 de ani a suferit arsuri grave.

Incendiul s-a declanșat la orele prânzului (30 noiembrie) la o casă din comuna Șotânga. Pomoierii de la ISU Dâmbovița au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
De la locul incendiului, un bărbat, de 70 de ani, ce suferise arsuri la nivelul feței, mâinilor și picioarelor, a fost preluat de urgență și transportat la spital.

Intervenția pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă și la două case învecinate ce riscau să fie la rândul lor mistuite de flăcări.

Incendiu
O casă a fost mistuită de flăcări la Șotânga.

Focul a fost localizat dar pagubele au fost mari, flăcările mistuind aproape în întregime casa în care a izbucnit incendiul. Au ars 60 mp din acoperișul casei, obiecte de mobileier, materiale textile și electrocasnice din trei camere ale casei.

Conform celor de la ISU Dâmbovița, focul a izbucnit din cauza jarului căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură, pe materiale combustibile (carton).

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top