• 1-5.jpg
  • 2-7.jpg
  • 3-4.jpg
  • 4-4.jpg

Complexul Turistic de Natație Târgoviște, perla turismului târgoviștean

in Actualitate/Sport/Utile by
Banner

De la inaugurarea sa, Complexul Turistic de Natație a devenit destinația nr. 1 pentru târgoviștenii li dâmbovițenii dornici de mișcare, sport, relaxare. Zecile de concursuri, campionate sau alte evenimente sportive de anvergură organizate sau găzduite de CTN, dau o nouă dimensiune activității sportive din Târgoviște.

Deloc surprinzător, Complexul Turistic de Natație a devenit, alături de Turnul Chindiei, un simbol al vechii cetăți de scaun și, totodată, o ”marfă” care se vinde bine pe piața turistică.

Cu puțin timp în urmă, la Târgul Internațional de Turism din Varșovia (Polonia), cele două simboluri au constituit elementele de referință din pachetul de promovare turistică propus de Municipiul Târgoviște.
Vizitatorii care au călcat pragul Târgului de Turism din capitala Poloniei au primit informații și materiale promoționale despre obiectivele ce merită vizitate în Cetatea de Scaun a vechilor voievozi din Țara Românească.

Târgoviște, MECCA înotului românesc

Nu doar turiștii sunt atrași de Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Pentru al patrulea an consecutiv, aici se va desfășura Campionatul Național al Cadeților. Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a anunțat programul competițional pentru anul 2020. Complexul Turistic de Natație Târgoviște va găzdui prestigioasa competiție, în perioada 16-19 iulie.

De asemenea, cel mai probabil și alte competiții oficiale din calendarul FRNPM ar putea fi direcționate către Bazinul Olimpic de la Târgoviște, apreciat atât de oficialii federației, cât și de competitori.

 

Banner