fbpx

Platformă de știri și opinii

Nu e glumă! A început campania electorală. La USR Dâmbovița

in Actualitate/Opinii by
Banner

Se pot număra zilele, pe degetele de la o mână, de când s-a încheiat campania electorală (alegerile prezidențiale). Afirmația anterioară nu este  însă valabilă în toate cazurile. Asta pentru că, oricât de surprinzător ar părea, a început o alta (dacă s-o fi terminat precedenta).

Foarte adevărat, nu este vorba de una oficială și nici nu este una obișnuită. Deocamdată, cel puțin. O campanie electorală on-line a fosta lansată de USR Dâmbovița (n.m. nu numai în Dâmbovița) prin care se anunță că oricine poate să devină primar sau consilier la alegerile locale de anul viitor ( luna iunie, cel mai probabil).

Concret:

“Mai sunt șase luni până la alegerile locale. Avem nevoie și de tine pentru a schimba România!

Dacă ai soluții la problemele din comuna sau orașul tău, vino alături de noi! Înscrie-te în USR, candidează pentru funcția de primar sau consilier local, și fii eroul comunității tale.

Reconstrucția țării noastre începe de la nivel local, hai să facem împreună din comunitățile noastre un loc mai bun!”

Au scris astăzi (27 noiembrie 2019) cei de la USR Dâmbovița, pe pagina de facebook a organizației. Anunțul este însoțit și de o explicație prealabilă:

“Puterea PSD vine de la ei, de la cei 29 președinți de Consilii Județene, de la cei 1.677 primari. De la baroni, primari, consilieri locali și șefi de instituții.

Urmează alegerile locale. Veniți alături de Alianța USR PLUS.

Lupta continuă!”

În fața declarației tranșante, autorul se mulțumește doar cu postura de “cronicar”, evitând deocamdată alte comentarii. Așadar, după cum spuneau strămoșii noștrii “latinii”: No (more) comments!

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top