fbpx

Platformă de știri și opinii

Căruță spulberată pe șosea, la Corbii Mari. Al doilea accident, de acest fel, în 24 de ore

in Actualitate by
Banner

O altă căruță a fost spulberată, pe șosea, în Dâmbovița. Accidentul a avut loc la Corbii Mari la orele serii (26 nov.), în jurul orei 18.00. Este al doilea accident de acest fel în ultimele 24 de ore. Un incident asemănător avusese loc pe DN 71, la Pietroșița, în urmă cu exact o zi.

Accidentul produs astăzi, a avut loc  în jurul orei 18.00, pe raza localității dâmbovițene Corbii Mari. Conform primelor informații, furnizate de IPJ Dâmbovița, este vorba de o coliziune între o căruță și un autoturism.

Mașina a fost distrusă aproape în întregime, în urma impactului violent, dar de suferit au suferit mai mult ocupanții atelajului hipo.

Căruțașul și o femeie, pasager în atelajul hipo, au fost răniți. Se pare că femeia a fost rănită foarte grav, după ce, în urma impactului,căruța a fost aruncată în afara părții carosabile.

La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

În urmă cu exact 24 de ore (25 noiembrie) pe Dn 71, între Pietroșița și Dealu Mare a avut loc un accident similat. La momentul respectiv doar căruțașul a fost accidentat ușor. Cel mai probabil, în ambele cazuri atelajele hipo nu erau semnalizate corespunzător, dar, până la această oră nu a fost confirmată această ipoteză și în mod oficial.

sursa foto articolfacebook, 24breakingnews

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top