fbpx

Platformă de știri și opinii

Moldovan: Sunt obosit de câte cadouri facem

in Sport by
Banner

Chindia a pierdut la scor confruntarea cu liderul Ligii I, CFR Cluj, 0-4 pe stadionul Constantin Rădulescu în meciul care a deschis etapa a 17-a a campionatului. Ca și la Ovidiu, rezultatul este ușor exagerat raportat la realitatea din teren. Oamenii lui Viorel Moldovan au primit trei dintre goluri după minutul 70. De amintit și că la faza deschiderii scorului a greșit Aioani, iar gazdele s-au desprins după o gafă a lui Yameogo. Greșelile personale ale jucătorilor fost taxate de antrenorul Chindiei, fostul internațional Viorel Moldovan: “Ştiam că vom avea un meci foarte dificil, dar când începi cu handicap de 0-1 primind acel gol foarte rapid în debutul jocului, lucrurile se dau peste cap. Aceeaşi naivitate, aceeaşi superficialitate din parte jucătorilor mei greşeli copilăreşti, cadouri oferite adversarului. Mă refer la golul 2, iar la golul 3 am respins prost în axul central și am primit gol. După aceea, când fundașul stânga ajunge să-ți marcheze e clar că e o problemă”, a spus Moldovan, la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look Plus.

Fostul atacant al „Generației de Aur” a recunoscut diferența de valoare dintre cele două echipe: „Ce să zic, nu suntem nici primii și nici ultimii care pierdem de o manieră atât de categorică la Cluj. E clar, o diferenţă de valoare, trebuie să recunosc acest lucru, este totuşi echipa campioană. Dar au fost prea multe cadouri, sunt obosit de câte cadouri facem. Noi ne-am întors înapoi la ale noastre”.

Alex Negrea, debut la Chindia

Meciul de la Cluj-Napoca a consființit debutul lui Alex Negrea în tricoul dâmbovițenilor. Născut pe 1 octombrie 1998 la Satu Mare, Negrea și-a făcut junioratul la Augsburg, în Germania. La prima apariție într-un meci oficial al Chindiei, Negrea nu a comis greșeli decisive.

Galerie la peste 400 km de casă

Chindia a avut suporteri și la Cluj-Napoca, pe o vreme total neprietenoasă pentru fotbal, cu ploaie, vânt și doar 5 grade în termometre. Aproximativ 30 de fani au încurajat echipa târgovișteană la jocul cu CFR, unii veniți cu microbuzul din Târgoviște, alții sosiți chiar din Cluj, studenți ai Universității. Altfel, tribunele nu au fost foarte populate, gândurile suporterilor CFR-iști mergând spre meciurile din Europa League.

 

 

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top