fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia “demolată” de CFR Cluj. 4-0 pentru ardeleni

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a cedat categoric în partida din etapa a 17-a disputată în compania campioanei CFR Cluj. Gazdele din Ardeal s-au impus la capătul unui meci pe care l-au dominat în cea mai mare parte a timpului.

Pe stadionul „Dr.Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca, cei doi foști internaționali, aflați la cârma celor două echipe, Dan Petrescu și Viorel Moldovan, au trimis în teren următoarele echipe.

CFR : Arlauskis – Susic, Vinicius, Boli, Camora (C) – Itu, Bordeianu, Culio – Deac, Omrani, Costache
REZERVE: Fernandez, Burcă, Luis Aurelio, Păun, Petrilă, Rondon, Traore
ANTRENOR: Dan Petrescu

CHINDIA : Aioani – Martac (C), Benga, Leca, Negrea – Neguţ, Raţă, Bic, Burlacu – Cherchez, Dumiter
REZERVE: Moldovan, Piţian, Dumitraşcu, Novac, Mihai, Yameogo, Florea
ANTRENOR: Viorel Moldovan

Prima repriză

Gol de 1-0 (minutul 3)

Echipa gazdă a început în forță partida și după două șuturi pe poarta lui Aioani  a venit și golul, la o greșeală a aceluiași tânăr goalkeeper. Aiaoni a respins pe centru o minge ușoară iar Cătălin Itu (min.3) a trimis cu latul în poarta părăsit de portarul Chindiei, din 18 metri. CFR a controlat în continuare jocul dar oamenii lui Dan Petrescu nu au mai forțat. Bilel Omrani a ratat ocazia de a face 2-0, în minutul 44, trimițând balonul în bară, în vreme ce Chindia nu a părut capabilă să pună în real pericol poarta lui Arlauskiss, rezultatul rămânând cel stabilit în minutul 3.

Repriza a doua

Gol de 2-0 (min 72)

Chindia a reușit să echilibreze jocul,dar în afară de posesie elevii lui Viorel Moldovan nu au reușit să restabilească și alt echilibru, nici pe tabelă, nici în ceea ce privește ocaziile de gol. Aioani a reușit să răscumpere greșeala de la primul gol, reușind să blocheze șutul de 2-0 expediat de Deac(min.51)

A fost ultima fază la care Chindia a avut noroc. Ulterior gazdele au reușit prin Bordeianu (min.72 și 79) să stabiliească soarta celor trei puncte. Chindia s-a prăbușit și în minutul 86 Camora face 4-0, printr-un șut imparabil.

Chindia rămâne deocamdată pe locul 10 în campionat cu 17 puncte

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top