fbpx

Platformă de știri și opinii

Porc mistreț

Accident incredibil la Conțești, provocat de un porc mistreț

in Actualitate/Analize by
Banner

Un accident ce poate fi catalogat ca unul aproape neverosimil a avut loc în noaptea de 11 noiembrie la Conțești. Un tânăr de 24 de ani este în stare gravă la spital după ce a lovit, cu mașina, un porc mistreț.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00 (11 noiembrie 2019) pe raza comunei dâmbovițene Conțești (DN 71). Conform IPJ Dâmbovița, un șofer de 24 de ani a lovit, cu mașina, un porc mistreț, în timp ce animalul  se deplasa pe carosabil. 

Porc mistreț
Accident incredibil la Conțești, cu un porc mistreț.

În urma impactului, animalul a ajuns în interiorul mașinii, prin parbriz, rănind grav șoferul (un tânăr de 24 de ani). În momentul accidentului în zonă se mai afla și un al doilea autoturism ce a fost implicat în incident, dar niciunul dintre ocupanții acestei celei de-a doua mașini nu a fost rănit.

Tânărul de 24 de ani, ce se afla în mașina ce a lovit porcul mistreț, a fost rănit grav, cel mai probabil de animalul ce a decedat după ce a ajuns în interiorul mașinii.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la un spital din Capitală, pentru îngrijiri medicale.

La fața locului s-a avansat inclusiv ipoteza ca animalul să fi sărit, pur și simplu, în interiorul mașinii, speriat fiind de luminile autoturismului.

Deocamdată circumstanțele producerii accidentului nu sunt foarte clare. Polițiștii dâmbovițeni au efectuat cercetări la locul accidentului, pentru a încerca stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii acestuia.

Sursa foto articolrealitateadedambovita.net

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top