Platformă de știri și opinii

Vot

Video :Social democrații au votat în grup, alături de Rovana Plumb, la Târgoviște

in Actualitate/Politică by
Banner

Social democrații dâmbovițeni au venit în grup, ca să fie alături de Rovana Plumb, la Târgoviște, la momentul la care aceasta a votat pentru alegerile prezidențiale.

Vot
Alegeri prezidențiale. Vot Rovana Plumb. Târgoviște 10 nov 2019.

„Am votat pentru copii noștri, am votat pentru candidatul care s-a preocupat de bunăstarea românilor,” a spus Rovana Plumb, după ce a ieșit din secția de vot. (vezi video)

De departe însă discursul ce a captat atenție, dintre cei care au ținut să spună câteva cuvinte după votul de la Târgoviște a fost cel al fostului ministru de externe Titus Corlățean.

„Am votat pentru un președinte care să aibă un program de lucru de 7 zile din 7„,a fost abordarea inițială a senatorului Titus Corlățean. Ulterior acesta s-a dezlănțuit, înșiruind o serie de argumente pentru care votul său, de la alegerile prezidențiale, a fost unul mai degrabă împotrivă, decât unul în favoarea cuiva. „Am votat împotriva celor care au diseminat ură, împotriva celor care au fraudat fonduri europene” a spus, între altele, Titus Corlățean. Mimica însă l-a trădat pe fostul ministru de externe, în sensul în care se vede clar că votul său a fost mai degrabă unul îndreptat împotriva cuiva, decât în favoarea unui candidat. (vezi video)

Titus Corlățean nu a votat la Târgoviște, dar a ținut neapărat să se adreseze presei, ulterior momentului în care Rovana Plumb explica pentru ce a votat la aceste alegeri prezidențiale. Îndrumat și de aceasta, dealtfel.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top