PMP Dâmbovița: Paleologu, cel mai bun președinte pentru România!

in Politică by
Banner

Echipa dâmbovițeană a Partidului Mișcarea Populară încheie campania electorală cu sentimentul că a luptat pentru ca electoratul să afle cât mai multe despre candidatul partidului la prezidențiale, Theodor Paleologu, un intelectual cu programe reale și realizabile.

Căldura și simpatia cu care membrii și militanții partidului au fost întâmpinați în deplasările prin județ arată ca Paleologu este foarte apreciat de dambovițeni, care îl consideră o variantă ideală și un model de politician demn pentru un președinte.

Deloc surprinzător, poate pentru prima dată în ultimii 30 de ani, cei ce în mod obișnuit refuzau să voteze motivând că ”niciunul dintre candidați nu merită”, se regăsesc printre susținătorii lui Theodor Paleologu, pe care îl consideră a fi unica alternativă reală pentru redresarea instituțională și morală a României.

O dovadă a simpatiei de care se bucură prezidențiabilul PMP o reprezită numărul mare al celor care au participat la întâlnirile electorale organizate de popularii dâmbovițeni, săptămâna aceasta, la Moreni și Pucioasa.

La ultimul eveniment de acest gen, organizat la Târgoviște, au participat peste 150 de persoane.

Banner