fbpx

Platformă de știri și opinii

Accident Tărtășești

DN 7: Accident grav la Tărtășești. Patru mașini avariate și doi răniți.

in Actualitate by
Banner

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață (7 noimebrie 2019) pe DN 7, la Tărtășești. O persoană a fost rănită grav în urma unui carambol auto în care au fost implicate patru mașini.

Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineții, pe DN 7, la Tărtășești, pe o porțiune de drum ce este prevăzută cu separatoare de sens, din beton. În incident au fost implicate patru mașini, conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, iar incidentul s-a produs pe fondul neadaptării distanței în mers.

Accident Tărtășești
Accident cu două victime pe DN 7 la Tărtășești. (sursa foto-captură postare facebook MDI TV)

La fața locului au fost solicitați să intervină și pompierii de la ISU Dâmbovița (GI Răcari și detașamentul Titu), una dintre victime fiind încarcerată între fiarele contorsionate, ale uneia dintre mașinile implicate în accident.

În urma incidentului au rezultat două victime, ambele fiind șoferi ai mașinilor implicate în accident. Unul dintre șoferi este rănit grav și altul este rănit ușor. Circulația pe DN 7, la Tărtășești (pe sensul Târgoviște-București) s-a desfășurat cu dificultate, din cauza accidentului. Mașinile au fost proiectate în afara părții carosabile în urma impactului, într-o zonă pietonală.

Incidentul a avut loc în condiții de ceață (vezi foto articol).

Sursa foto articol- captură postare facebook, MDI TV (imagini amator)

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top