fbpx

Platformă de știri și opinii

Iarnă în Bucegi

Peisaj feeric în Bucegi. Vezi ce spun meteorologii, despre zilele următoare

in Actualitate/Travel/Utile by
Banner

Iarna a venit la început de noiembrie și se va sfârși, cel puțin pentru moment, în data de 3 noiembrie. Dacă ar fi să contabilizăm și să analizăm doar din perspectiva prognozele meteo, aceasta ar fi concluzia.

Temperaturile scăzute și precipitațiile sub formă de ninsoare, căzute în ultimele zile, au transformat zona montană din Bucegii dâmbovițeni. Imaginile sunt de-a dreptul feerice dar a existat și temerea că drumurile de acces, către zona Padina-Peștera, vor fi acoperite de un strat consistent de zăpadă, ceea ce ar fi îngreunat accesul către această zonă montană din județul Dâmbovița.

Iarnă în Bucegi
A fost iarnă în Bucegii dâmbovițeni. temperaturile cresc spectaculos în următoarele zile.

Nu este cazul, spun meteorologii. Asta pentru că, începând din data de 3 noiembrie, temperaturile vor crește extrem de spectaculos, în întrega țară. În zonele mai joase de relief ( deal și câmpie) temperaturile diurne vor ajunge și la valori…estivale.

Prognoze meteo

În Dâmbovița, la Târgoviște temperatura maximă diurnă va ajunge la 16 grade Celsius pe parcursul zilei de 3 noiembrie. Temperaturile vor crește constant astfel că miercuri 6 noiembrie este anunțată o maximă de 21 de grade celsius, la Târgoviște.

Mai mult decât atât, nici minimele nopții nu vor mai atinge pragul de îngheț. Sunt anunțate minime ce nu vor coborî sub valoarea de 8 grade Celsius. Deasemenea șansele de precipitații sunt reduse, atât în zona de deal și câmpie cât și la munte.

Sursa foto articolfacebook, Hotel Peștera (fotografii din data de 1-2 noiembrie 2019)

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top