fbpx

Platformă de știri și opinii

TÂRGOVIȘTE. Vineri, start la off-road

in Sport by
Banner

Startul oficial al competiției – în fapt etapa a VII-a a campionatului național – va avea loc vineri dimineață, la ora 9.00, în parcarea din fața hotelului Valahia, din centrul Târgoviștei. Ruta concursului pentru primele două zile va fi pe raza comunelor Șotânga, Vulcana Pandele, Vulcana Băi și Vulcana de Sus. Startul în concurs va fi din comuna Șotânga, unde participanții vor ajunge în coloană, sub supravegherea echipajelor de la IPJ.

Pentru primele două zile de concurs, lungimea traseului va fi diferită de la clasă la clasă. Pentru clasa Extrem, sportivii vor avea de parcurs aproximativ 60 km pe zi, Open, 70 km pe zi și Standard, 110 km. Sportivii clasei Hobby vor avea pe parcursul concursului mai multe stagii de navigare, de probe special și de aplicații practice (teorie și practică privind ABC-ul în off road). Ruta traseelor este adaptată fiecărei clase în parte și poate suporta modificări în funcție de capriciile vremii. Trialul va avea loc duminică, 3 noiembrie, începând cu ora 10.00, în zona situată între benzinăria Mol (de la ieșirea spre Pucioasa) și complexul Rezidențial Class Park (str. Mihai Bravu nr. 1, Târgoviște). Festivitatea de premiere va avea loc la finalul trialului.

“A devenit deja o tradiție ca etapa organizată de clubul nostru, Corb 44, să aibă loc în județul Dâmbovița. Este pentru al șaselea an când suntem aici și de la an la an ne propunem lucruri noi. Mulțumim, pe această cale, celor care ne sunt alături și ne sprijină în bunul mers al acestei competiții. De asemenea, suntem mândri să anunțăm parteneriatul cu Ford. Pe dâmbovițenii iubitori de off-road îi așteptăm duminică, după ora 10, în locația deja cunoscută, la ieșirea din oraș către Sinaia, la cea mai așteptată fază a etapei, cea de trial” – Roxana Ciuhulescu-Bulugioiu, organizator.

Foto: Horia Marin

 

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top