fbpx

Platformă de știri și opinii

Sfaturi jandarmi

E iarnă în Bucegi! Sfaturi utile de la jandarmii montani. Prognoza meteo.

in Actualitate/Analize/Utile by
Banner

Așa cum era anticipat, a avenit iarna cu adevărat. În zona montană din Dâmbovița a nins puternic în nopatea de 30-31 octombrie 2019. Deja se poate vorbi de un strat consistent de zăpadă. Vremea va continua să fie una deosebit de friguroasă, pentru această perioadă a anului (vezi detalii aici Bazar Media).

Informare meteo
Temperaturile scad abrubt, în intervalul 29 oct-1 Nov. 2019, în toată țara.

În plus ,iarna coboară și spre zonele de șes, în sensul în care sunt așteptate căderi de precipitații sub formă de lapoviță, în zonele mai joase, și zăpadă în zonele înalte, din județul Dâmbovița.

Sfaturi jandarmi
Sfaturi utile de la jandarmii montani dâmbovițeni. E iarnă în Bucegi!

 

Jandarmii montani dâmbovițeni au câteva recomandărări de ultimă oră, pentru cei ce vor alege deplasări către zonele montane.(video)

#MunțiiBucegi-recomandări al jandarmilor pentru turiști

Publicată de Jandarmeria Dâmbovița pe Joi, 31 octombrie 2019

Episodul de vreme deosebit de rece va continua în Dâmbovița, până sâmbătă 2 noiembrie 2019, inclusiv. Temperaturile diurne nu vor depăși maxima de 8 grade Celsius, în vreme ce pe timpul nopții temperaturile vor scădea sub limita de îngheț (0 grade celsius). De duminică, 3 noiembrie, temperaturile vor începe din nou să urce, maximele diurne urmând a trece chiar de 20 de grade Celsius, pe parcursul săptămânii următoare.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top