fbpx

Platformă de știri și opinii

SUPERCOM, premiată la “Topul Firmelor din București”

in Actualitate by
Banner

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a organizat atăzi o nouă ediție a ”Topului firmelor din București”. Evenimentul este dedicat recunoașterii performanței în afaceri a companiilor care activează în capitală, anunță psnews.ro.

Au fost acordate distincții pentru rezultatele economice obținute în anul 2018 și au fost decernate trofee de excelență companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziție în competiția elitelor.

Compania Supercom SA a primit premiul 2 la categoria ”Întreprinderi foarte mari” pentru activitatea și performanțele înregistrate în anul 2018.

”Ne onorează recunoașterea primită din partea Camerei de Comerț și Industrie București, unul dintre cei mai importanți parteneri ai noștri în implementarea multor proiecte care vizează un mediu curat și nepoluat. Această distincție ne obligă să excelăm în activitatea noastă și, de ce nu, următoarea ediție a Topului firmelor din București să ne aducă mai mult. Mulțumim Camerei de Comerț și Industrie București și felicitări pentru încă o ediție de succes a acestui eveniment, care provoacă firmele bucureștene să ofere clienților lor tot ce pot ele mai bun”, a declarat Ilie Ion Ciuclea, proprietarul Supercom SA.

Sursa: psnews.ro

Foto: ccib.ro

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top