fbpx

Platformă de știri și opinii

(P) Paleologu, despre campaniile de denigrare: ”Nicio campanie electorală nu justifică asemenea infamii”

in Actualitate/Politică by
Banner

Că politica nu e un joc pentru domnișoarele din pension, e știut de când lumea, însă derapajele la care asistăm în vremea din urmă sunt greu de acceptat într-o societate care aspiră la normalitate.

Candidat la funcția supremă în stat, Theodor Paleologu a devenit o țintă pentru cei ce lansează campanii de denigrare și dezinformare, de rescriere a istoriei așa încât să fie eliminat din cursa pentru Cotroceni, iar ”cine trebuie” să fie (re)ales fără prea multă bătaie de cap.

Într-o postare recentă, pe pagina sa de Facebook, Theodor Paleologu răspunde celor care răspândesc zvonuri otrăvite despre presupuse legături ale familiei sale cu regimul comunist.

”Toți bărbații din familia mea au fost închiși în vremea dictaturii comuniste. Întreaga sevă intelectuală și morală mi-am extras-o din anturajul familial, format din oameni exemplari care, împreună cu tatăl meu, trecuseră prin temnițele comuniste.
Resping, așadar, categoric toate încercările de a stabili prin asociere cu alții o legătură între mine și regimul comunist. Chiar și în perioadă electorală trebuie să existe o limită.
Mai mult, dedic lupta pe care o duc în acest moment memoriei tatălui meu și a prietenilor lui. Pe ei vreau să-i cinstesc, ducându-le moștenirea mai departe”
, scrie Teodor Paleologu.

Textul este însoțit de un clip video în care prezidențiabilul PMP vorbește despre suferințele tatălui său, arestat, schingiuit și condamnat la mulți ani de temniță grea, de regimul comunist.

”Sunt indignat și revoltat să aud voci care mă asociază cu securitatea și cu aparatul represiv al regimului comunist. Nicio campanie electorală nu justifică asemenea infamii”, mai spune Theodor Paleologu.

_____________________

Material realizat la comanda Partidului Mişcarea Populară, CMF 31190006

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top