fbpx

Platformă de știri și opinii

Robert Turcescu

(P) Robert Turcescu (PMP): “Celorlalți candidați le este teamă de o confruntare cu Theodor Paleologu”

in Actualitate/Politică by
Banner

Aflat la Târgoviște, în calitate de invitat al filialei locale a PMP, fostul jurnalist, actualmente deputat PMP, Robert Turcescu, a vorbit, într-o conferință de presă, despre candidatul partidului la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu.

Robert Turcescu

Robert Turcescu-Târgoviște 26 oct 2019

“Este un candidat atipic, pentru ceea ce vedem astăzi în România. Theodor Paleologu își dorește dezbateri electorale,în vreme ce ceilalți candidați fug de astfel de dezbateri. O confruntare ar arăta diferența de clasă, între Theodor Paleologu și ceilalți candidați”, a spus Robert Turcescu.(vezi material video)

(Video)

“Electoratul românesc nu este, din păcate, pregătit (n.m. pentru o campanie electorală în care să nu existe dezbateri). Ideea de a selecta un candidat popular, în ideea aceasta că este cunoscut de cât mai mulți votanți, înseamnă că ar trebui să umplem Parlamentul cu Guță, Vali Vijelie,  și alții care sunt populari acum. Eventual cu jucători de fotbal, care sunt populari. România poate evolua doar dacă avem candidați precum Theodor Paleologu, care poate vorbește prea sofisticat, pentru publicul larg, uneori, dar un pas înainte se poate face doar prin acest element al comparației (n.m. eventuale dezbateri electorale televizate între candidați)”, a mai spus Robert Turcescu. (vezi material video)

(video)

Robert Turcescu s-a aflat la Târgoviște, la invitația PMP Dâmbovița, într-o acțiune de promovare a candidatului la alegerile prezidențiale Theodor Paleologu.

_____________________

Material realizat la comanda Partidului Mişcarea Populară, CMF 31190006

 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top