fbpx

Platformă de știri și opinii

Rovana Plumb

Probleme în PSD, după anunțul Rovanei Plumb legat de banii de la europarlamentare

in Actualitate/Politică by
Banner

Sunt probleme în PSD, conform presei centrale, după ce președinta PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a anunțat că a recuperat banii dați în campania de la alegerile Europarlamentare.

Rovana Plumb
Social democrații ce nu au recuperat banii de la europarlamentare se consideră discriminati

Declarația Rovanei Plumb, cu privire la recuperararea sumei de 800.000 de lei de la partid (după ce AEP-ul anunțase că este posibil acest lucru) a fost făcută celor de la Europa Liberă, spune realitatea.net.

Rovana Plumb a declarat, pentru Europa Liberă, că joi a încasat de la partid 800 de mii de lei, iar în aceeași zi a transferat întreaga sumă pentru stingerea împrumutului din campania pentru europarlamentare.

Foto-Natalia Intotero și Rovana Plumb

O altă candidată la alegerile europarlamentare, din partea PSD, Natalia Intotero, ce nu a reușit să mai prindă un post de eurodeputat, a recționat spunând că:

„Până în momentul de față nu am primit banii, așteptăm să îi primim. Am aflat și eu că Rovana Plumb a primit banii, sper ca în cel mai scurt timp să primim și noi. Noi am depus banii conform legii și, conform legii, aștept să mi restituie în același timp, fără a exista discriminare. Dacă nu, vom face demersurile legale care se impun împotriva celor care nu returnează banii”.

A spus Natalia Intotero pentru Europa Liberă, declarație preluată de Realitatea TV.

Sursa fotofacebook PSD DB, via Vlad Oprea(19 octombrie 2019-Titu, Dâmbovița)

Rovana Plumb se află în aceste zile în Dâmbovița, unde participă la acțiunile de campanie electorală ale organizației pe care o conduce.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top