fbpx

Platformă de știri și opinii

Dan Barna

Probleme pentru Dan Barna. Anti-Frauda reacționează după dezvăluirile Rise Project

in Actualitate/Analize/Politică by
Banner

Candidatul pentru alegerile prezidențiale din partea USR are probleme. Dan Barna a intrat în atenția Departamentului pentru Luptă Anti-Fraudă (DLAF), ulterior publicării articolului celor de la Rise Project (detalii aici, Bazar Media).

Cei de la Rise Project au publicat pe pagina de facebook răspunsul celor de la Anti-Fraudă, la sesizarea lor.(vezi foto captură facebook Rise Project, mai jos)

Cei de la Rise Project mai spun că:

Dan Barna
Candidatul USR, Dan Barna,are probleme cu DLAF-ul după articolul Rise Project.( sursa foto-capital.ro)

“Proiectele de incluziune socială pe bani europeni, care implică firma lui Dan Barna, sunt verificate acum la Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă.

Două dintre ele (“SES-am deschide-te” și “Biblioteca bunelor practici”) au intrat în cercetări preliminare după articolul nostru de marți.

Primul, implementat în tandem cu CJ Alba, a inclus croitoria condusă de sora lui Barna și o tipografie căpușată sistematic.

În al doilea, eșuat complet, compania lui Barna a fost beneficiar direct.

Al treilea, “Punți Comunitare”, se află deja sub investigația DLAF. Parteneri cu CJ Alba și aici, Barna și Jaliu au finanțat din banii contribuabilului european o casă de producție devalizată între timp și o bază sportivă modernizată cu resurse destinate persoanelor defavorizate.”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top