fbpx

Platformă de știri și opinii

Theodor Paleologu

(P) Prioritățile lui Paleologu: Fără penali și proști

in Actualitate/Analize/Politică by
Banner

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a reușit, încă o dată, să demonstreze că discursul de prezidențiabil poate fi și altfel, excedând limbajul  anost și fără substanță, cu care am fost obișnuiți, din păcate. Inivitat la un interviu de campanie, de cei de la psnews.ro, Paleologu a declarat că ar vrea ca această campanie electorală (prezidențiale 2019) să fie una fără penali, dar și fără proști, spunând :

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu-Fără penali și proști (sursa foto-psnews.ro)

“Da, am înțeles, fără penali. Am și semnat această inițiativă. Dar mai important ar fi fără proști! Fără proști și incompetenți care distrug vieți. “

Detaliind, Theodor Paleologu a mai spus că:

“Este vorba, pur și simplu, de ineficiența statului român, de faptul că statul român face rău, statul român e toxic, este radioactiv.

Aceasta e realitatea. Iar eu ce fac? Aspir să ajung șeful acestui stat mizerabil în speranța că-l pot schimba. Și nu numai pe el, ci și mentalitățile care-l susțin. (…)

Este multă ipocrizie, oamenii trebuie să înțeleagă că ipocrizia ucide. Prejudecățile ucid, discriminarea ucide, nu doar corupția ucide în România.”

Întregul interviu poate fi regăsit aici, psnews.ro.

_____________________

Material realizat la comanda Partidului Mişcarea Populară, CMF 31190006

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top