fbpx

Platformă de știri și opinii

Un parlamentar dâmbovițean la N.A.T.O

in Actualitate/Externe/Politică by
Banner

Corneliu Ștefan, deputat de Dâmbovița, a făcut parte din delegația parlamentară care a reprezentat România la cea de a 65-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare NATO.

Reuniunea, la care au participat peste 650 de parlamentari, reprezentând toate statele membre sau cu statut de observator NATO, s-a desfășurat în capitala britanică, Londra, în perioada 11-14 octombrie.

Deputatul Ștefan, care a furnizat informația pe pagina sa de Facebook, a anunțat că printre temele abordate s-au numărat și unele extrem de sensibile, cum ar fi dimensiunea economică a parteneriatului transatlantic, revoluția economiei digitale  sau sancțiunile economice internaționale din perspectiva politicii externe și de securitate cibernetică.

Potrivit sursei citate, la reuniunea din capitala britanică au participat numeroși oficiali NATO și experți internaționali în domeniul securității și apărării.

Au fost prezenți, de asemenea, Madeleine Moon – Președintele AP NATO, Jens Stoltenberg – Secretarul General al NATO, precum și Înalți Oficiali din partea țării gazdă.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top