fbpx

Platformă de știri și opinii

Tutuianu-Iohannis

Pro România DB- Adrian Țuțuianu anunță succesul lui Iohannis în alegeri

in Actualitate/Politică by
Banner

Mișcare surprinzătoare (poate) a liderului Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Senatorul a “prezis”, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Pro România Dâmbovița, sfârșitul stângii românești. „Totul se va învârti în jurul lui Iohannis” în următorii ani, a spus reprezentantul Pro România.

Tutuianu-Iohannis
Moment investire ministru Adrian Țuțuianu (Klaus Iohannis și Adrian Țuțuianu)0sursa RomaniaTv.net

Adrian Țuțuianu a surprins audiența anunțând că, din punctul său de vedere, actualul președinte, Klaus Iohannis, va deveni principalul actor pe scena politică românească, în următoarea perioadă și totul se va învârti în jurul său. În plus, mai spune Țuțuianu, stânga românească riscă să dispară.

Foto RomaniaTv.net- Adrian Țuțuianu, investire ministru 2017

„Klaus Iohannis are prima șansă să iasă președinte. Lucrurile se vor învârti în jurul lui Iohannis în următorii ani(…) Stânga va face un rezultat dezastruos la alegerile prezidențiale(…) E nevoie de o rebrenduire a stângii românești, iar o rebrenduire înseamnă Pro România, ca să fiu foarte clar. E ca la fotbal, nu poți să faci performanță cu aceiași jucători ce nu au dat rezultate și să ai și același antrenor.”

Foto- Conf. de presă Adrian Țuțuianu (14 oct. 2019)

„Lansarea Vioricăi Dăncilă pentru alegerile prezidențiale, după moțiune, a semănat cu un parastas(…) Comisar european nu va fi nici Dan Nica, nici altcineva nominalizat de PSD. Va fi cine va vrea Iohannis.”

A declarat Adrian Țuțuianu, care este implicat, din partea Pro România, în campania lui Mircea Diaconu pentru alegerile prezidențiale. Din această perspectivă, anunțul ce anticipează victoria lui Iohannis (departe de a fi neapărat o noutate, date fiind sondajele) a părut oarecum surprinzător.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top