fbpx

Platformă de știri și opinii

Lucrările de la Grădinița Nr. 15 au intrat în faza finală

in Actualitate/Administrație by
Banner

Proiectul “Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.15 din Târgovişte, jud. Dâmboviţa” a intrat in faza finală.

„Investiția de la această unitate de învățământ a presupus, în linii mari, izolarea termică integrală a imobilului și înlocuirea tâmplăriei existente, reabilitarea acoperișului, înlocuirea pardoselilor existente cu plăci ceramice antiderapante și parchet stratificat de trafic intens (în sălile de clasă), înființarea unui grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, executarea de platforme din beton cu rampa pentru persoane cu dizabilități, modernizarea instalației de încălzire, montarea unui sistem cu panouri fotovoltaice în vederea utilizării resurselor regenerabile, modernizarea instalației de apă caldă prin montarea de panouri solare, montarea de sisteme de supraveghere, asigurarea dotărilor necesare unei instituții de învățământ preșcolar.”, a declarat Daniel Cristian Stan, Primarul municipiului Târgoviște.

Lucrările se vor finaliza la sfârșitul acestei luni, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top